Тази зодия опитва от всичко, и ви кара да се насладите

663
всичко

Лъвовете са парадокс в движение, но в добър смисъл. Те са слънчев знак, който опитва от всичко и излъчва светлина, като в същото време имат успокояващо присъствие. Изпълнени със страст и щедрост, ще се озовете в една от най-интензивните връзки в живота си; ще разберете, че сте много щастливи да заобичате Лъв.

Трябва да обичате Лъв, ако искате трайна любов. Лъвовете са страстно лоялни. Неслучайно лъвът е символ на този знак. След като намерят партньор, който може да се справи с тяхната интензивна личност, те незабавно ще спрат да търсят други възможности. Те знаят, че са срещнали равностоен партньор и ще направят всичко, за да го задържат.

Лъвовете са брутално честни и директни, така че всеки момент ще разберете какво им минава през главата. Просто няма нужда да криете емоциите си с тях, защото всичко, което искат, е да живеят живота си възможно най-просто и прозрачно.

Трябва да обичате Лъв, ако искате да излезете от зоната си на комфорт.

Лъвовете са безстрашни търсачи на вълнение, които постоянно търсят нова доза адреналин. Независимо дали става дума за нещо лудо; като скачане от самолет или нещо толкова просто като дегустацията на нова храна. Тази зодия биха опитали всичко, но също така биха ви накарали да се насладите.

Най-хубавото на Лъвовете е способността им да „четат“ други хора, така че те ще ви познават по-добре, отколкото вие познавате себе си. Те ще знаят всичките ви добри страни, но и всичките ви недостатъци, заради които ще ви обичат.

Трябва да обичате Лъвът повече от всичко, ако искате да имате верен партньор в живота. Освен това са страстно независими, така че ако искат да направят нещо, няма да търсят одобрение от никого. Техният оптимизъм и решителност им помагат да преодолеят всички препятствия и бързо да се изправят на крака. Това може да бъде страшно, но и много мотивиращо.

Да се ​​влюбиш в Лъв е като да се влюбиш в най-добрия си приятел. Те излъчват добри вибрации и ви правят щастливи дори само с присъствието си. Те също биха направили всичко за хората, които обичат; дори ако трябваше да преминат през ада, за да ги направят щастливи. Лъвът ще бъде светлината в живота ви, от която никога не сте знаели, че имате нужда.

Прочетете още…