Какво ще ни донесе луната до 2 март 2022г.

12571
ще ни

Новолунието в знака на Водолей на 1 февруари ни помогна да направим промени в живота си. Искаме повече време за общуване и повече свобода за постигане на личните ни цели. Имаме нужда и от нови приятели, не от социалните мрежи, а от някой, който ще бъде тук с нас, физически присъстващ. Ако се чувствате изолирани, намерете начин да се включите в дейностите, които винаги сте искали да правите.

Родените в зодия Телец, Козирог и Дева:

Ще се чувстват по-свободни в работата, а иновативните им идеи ще им донесат успех. Лъвът ще се занимава с брачни и любовни въпроси, а Скорпион – със семейни. Риби и Рак ще бъдат изцяло отдадени на другите, а Овенът и Стрелецът ще намерят по-успешни начини да работят със своите бизнес партньори.

Пълнолунието в знака Лъв на 16 февруари ще ни помогне да отворим сърцата си. Ще бъдем готови да изразим чувствата си, да изразим любов или да споделим скръбта си. Това ще ни напомни, че първо трябва да обичаме себе си, за да обичаме безкористно другите. За хората, родени в зодия Овен, Водолей, Везни и Близнаци – очакват ви щастие и успех като награда за всичко, което сте вложили до момента в любов, партньорство и приятелство.

За хората, родени в зодия Телец, Лъв и Скорпион:

Това е вълнуващ и динамичен период на работа, но и у дома, изпълнен с много смях и творчество. За тези, които принадлежат към зодия Козирог и Рак, това ще бъде идеалният момент да издигнат достойнствата предвид труда, който са вложили до момента в своите проекти. Дева и Риби смело ще влязат в независим проект на работа или ще вземат важно решение за кариерата, а Стрелецът трябва да почувства свободата да пътува, независимо дали става дума за истинско или духовно пътуване.

С новолунието в Риби на 2 март няма да е лесно да стоиш здраво на земята. С удоволствие ще се скитаме в света на красотата, блясъка, въображението, изкуството или мечтите. Започнете да водите дневник, в който записвате сънищата си и се опитвайте да отгатнете значението им. Ако все още не сте започнали курс по медитация или творческо писане, това би било идеалният момент да се запишете. Разбира се, не пренебрегвайте интересите си към фотографията, филма, живописта и музиката, които могат да бъдат вдъхновение за някои от бъдещите ви идеи.

През този период силното вдъхновение ще бъде пътеводител за родените в зодия Рак, Скорпион и Риби, а любовното щастие ще бъде на страната на Телец, Дева и Козирог. Хората, родени в знака на Близнаци, Везни и Водолей, ще намерят начин да приложат въображението си в бизнеса и ще бъдат креативни, особено по отношение на финансите. Енергията на новолунието ще помогне на Овен, Лъв и Стрелец да се справят с безпокойството, което пазят дълбоко в себе си, и да започнат мирно да планират нови начинания.