Две неща, с които се съгласихте, преди да дойдете на този свят

225
свят
  1. Съгласихте се да забравите всичко.

Представете си, че преди да дойдете на този свят, сте планирали целия си живот и сте подписали духовен договор.

Какво бихте направили след това?

Ако знаехте цялата тази информация предварително, щяхте да обикаляте света, вярвайки, че сте невероятно създание. Така е, красива си! Не ме разбирайте погрешно, но ако си спомняте какво ви се е случило преди да дойдете на този свят, няма да знаете какво да правите с него. Всички бихме се разхождали с напомпано духовно его.

Вселената знае това и затова ни кара да забравим всичко, което е било преди нашето раждане. Губим всички спомени от живота си в духовния свят.

Бяхме накарани да забравим напълно, за да можем да започнем отначало; без болката, страданието, разочарованията и съжаленията от миналия живот, които не напускат мислите ни, пречат на нови преживявания и знания.

Защо така ли? Не знам.

Знам само, че животът е един вид изпитание и по време на този тест нашият учител запазва пълно мълчание. Никой не получава правилните отговори, когато прави тест. Ние сами трябва да отидем при тях. Съответно, ние ще разрешим тази загадка само когато работата ни е свършена.

Вярвам, че подсъзнанието не забравя нищо. Както и душата. Ето защо някои хора винаги ще бъдат отчаяни за нещо, което дори не знаят, или ще се чувстват сякаш нещо им липсва. Други ще почувстват, че това място не е тяхното място и ще копнеят да се върнат у дома.

Ето защо някои хора използват хипноза или регресия, за да си спомнят минали животи и да върнат спомените си. Те разбират, че нещо им липсва, но не могат да кажат какво точно. Затова те използват духовна практика, за да си спомнят аспекти от своята същност от миналия си живот.

  1. Съгласихте се да завършите мисията.

Преди дори раждането ви да бъде планирано, ви беше дадена мисия. Попитаха те дали можеш да го направиш и ти каза да. После пак те попитаха, и пак каза: „Не се притеснявай, мога да се справя“. Бяхте предупредени, че ще забравите за мисията си и че по пътя ще има много разсейвания от мисията.

Разбира се, животът би бил много по-лесен, ако веднага знаехме кои сме и защо сме дошли тук. Но животът не е толкова прост.

Животът е сложно нещо. Не би било тест, ако знаехме правилните отговори преди време. Може дори да забравим присъствието на учителя, ако той не каже нищо. Но въпреки мълчанието си, учителят вижда всичко и забелязва всичко.

Той има всички отговори.

Има някои неща, които душата ви не е имала време да знае в минал живот, така че решава да се върне, за да навакса. Може да има неща, които никога не си спомняте. След това сте се провалили на теста и сега се връщате, за да го преминете успешно и да преминете към следващото ниво.

Душата ви ще ви накара да си спомните. Тя ще ви подтикне да изпълните мисията си. Бъди внимателни. Трябва да запомните своята мисия, за да бъде завършена мисията ви на тази планета.

И когато приключите, ще бъдете издигнати.