Първото слънчево затъмнение за годината – носи духовна еволюция

7739
слънчево

30 април 2022 г. е Новолуние в Телец и първото слънчево затъмнение за годината. Планетата Уран е много активна и носи внезапни събития, които служат като своеобразен сигнал за събуждане. Сега е подходящ момент да събудим сърцата си и да продължим напред по стълбата на духовната еволюция.

30 април 2022 г. е Новолуние в Телец и първото слънчево затъмнение за годината. Въпреки че това е само частично слънчево затъмнение; то е много мощно и ще ни отвори напълно нови пътища и възможности.

Ако има нещо, което искате, това е вашият космически призив да се свържете с желанието на сърцето си и да видите какво предстои.

Докато периодът на новолунието обикновено е силно време за работа върху събитието; при слънчево затъмнение всъщност е по-добре да се движим по течението и да вярваме в това, което Вселената ни носи.

Затъмненията активират договора на душата ни и са склонни да доведат до съдбовни събития, които ни помагат да стигнем до следващата глава от нашата духовна еволюция.

Затъмненията винаги могат да ни изненадат, но си струва да помним, че те винаги ни поставят там, където трябва да бъдем, дори и да не го направим в началото!

Всъщност затъмненията могат да ускорят нашата времева линия, носейки неща, които в крайна сметка са били неизбежни. Нещата могат да се случат бързо при затъмнение!

Уран може да бъде малко шокиращ понякога в начина си на работа, но в крайна сметка целта му е да внесе повече свобода в живота ни. Той иска да ни освободи от всичко, което ни пречи, за да можем да влезем в по-истинско и по-автентично място.

При това слънчево затъмнение помислете как можете да прегърнете част от тази енергия. Какви стъпки трябва да предприемете, за да се отървете от него? Как можете да преработите живота си, за да бъде по-вярно отражение на автентичното ви аз?

Уран също е пробуждаща се планета, така че ако се появят някакви изненади под това затъмнение, третирайте ги; като вид сигнал за събуждане, за да преоцените пътя и действията си.

Моментите на събуждането могат да бъдат болезнени, но ако си позволим да процъфтяваме, вместо да се оттеглим, това може да доведе до красиви места!

Юпитер и Венера също ще бъдат в перфектна хармония под това затъмнение, предлагайки топли, нежни вибрации. Венера е естественият владетел на Телец, така че дори в този момент нейната енергия е изключително силна и ще придаде на това затъмнение много по-мек израз.

С Юпитер и Венера в хармония в този момент, ще ни бъде по-лесно да се присъединим към потока и да създадем лекота сред всички промени.

Тази планетарна комбинация може да внесе и дълготрайни желания в нашата реалност. Ако има нещо, върху което работите дълго време, това затъмнение може да донесе само награди за усилията ви!

Венера и Юпитер са една от най-сладките комбинации от космическа енергия; и за да я почувстваме, всичко, което трябва да направим, е да вдишаме и да знаем, че сме достойни да я получим.

Венера и Юпитер също са сигнатури за изобилието

Така че съсредоточете ума си върху мислите за изобилието и се приведете в съответствие с мислите за благодарност; това ще бъде от голяма полза за вас и ще ви позволи да се приведете в съответствие с потока от енергия на изобилието, който носи тази космическа енергия.

Въпреки че слънчевите затъмнения всъщност не изискват от нас да си поставяме цели или да изискваме нещо от Вселената; те са добър момент да осведомим сърцата си и да гарантираме, че са отворени за получаване.

Бъдете отворени, благодарни и си позволете да бъдете водени от духа. Когато действате от позиция на вътрешно познание и доверие, вие сте поставени в по-висока вибрация.

Това е нивото на вибрация, което привлича изобилие във всички области на живота ви.

Приветствайте трансформацията, приветствайте растежа и приветствайте любовта. Всичко се случва за ваше най-висше добро.