Номерът на жилището ви, носи скрити послания за вас

59362
номерът

Номерът на сградата, къщата или апартамент, носи скрит смисъл и послания за обитателите й.

Нумерологията е била използвана от векове за предсказване, различни тълкувания, но и за внасяне на щастие в живота. В древните култури на Египет, Китай, Индия и Япония се е смятало, че числата имат магически сили.

За да разберете номерът на къщата(апартамента си), трябва да го намалите до една цифра. Ако живеете на номер 63, просто добавете 6 и 3 и ще получите крайното число – девет. Ако вашето число е 10, добавете 1 и 0 и ще получите 1, ако е 19, добавете 1 + 9 е 10, след това отново 1 + 0, което дава числото едно.

Къща номер едно

Този брой носи на своите обитатели белег на индивидуалност и оригиналност. Те често имат много идеи, започват нови проекти, решават предизвикателства – и повечето с голям успех. Въпреки това, колкото и да е добро число от финансова гледна точка, носи по-малко щастие в личния живот, защото насърчава самотата и критиката на другите.

Освен това единицата носи нерешителност относно важни житейски решения. Желателно е къщата да се декорира в нюанси на златно, оранжево или маслинено зелено, за да се засили положителното и да се намали отрицателното въздействие. Съквартирантите трябва да обърнат внимание на зрението и кръвообращението си.

Къща номер две

Това число символизира промяната, така че хората често се местят от този дом и идват нови. Семейството рядко скучае в него, а атмосферата на пъстър семеен дом се създава лесно. Обикновено това е много просто място с доза безпорядък и насърчава плодородието и влюбването.

Хората, които живеят с това число, често работят от вкъщи или носят работата си вкъщи и се интересуват от технологии, пътувания, алтернативна медицина и астрология. Поради прибързаност те често вземат лоши бизнес решения и трябва да започнат отначало, а във взаимоотношенията могат да бъдат твърде зависими от другите.

За да увеличат положителното и да намалят негативното влияние на номера върху дома, трябва да го направят максимално проветриво – да внесат повече светлина и да изчистят ненужните неща. Предлагат се тонове като кафяво, сиво и бежово. Домакините трябва да внимават за проблеми с белите дробове, кожата и стомаха.

Къща номер три

Той е символ на разширяване, обновяване и усъвършенстване. Хората, които живеят с това число, често са перфекционисти, обикновено са мили, лоялни, с оптимистичен поглед към живота, но и сдържани. Те имат силно чувство за хумор и силно отношение към свободата, религията и семейството. Те знаят как да се държат екстравагантно и да харчат пари, които нямат, което им носи финансови проблеми.

Те често имат голямо семейство, обичат да се забавляват умерено и като цяло имат здравословни проблеми на средна възраст. Сините тонове и дървото са добре дошли в дома им, за да засилят благоприятното, като същевременно намаляват отрицателното въздействие на номера.

В живота трябва да се опитате да бъдете малко по-рационални и практични, да поддържате здравословно тегло и да проверявате състоянието на сърцето и хормоните.

Къща номер четири

Този номер на дома е сложно място за живеене, защото е символ на конфликт – две противоположни сили, едната се бори за стабилност, а другата за промяна. В този дом винаги нещо се ремонтира, сменя или купува, той сякаш живее собствения си живот, както и семейството. В същото време носи на своите обитатели вид чувствителност, съпричастност и духовност, така че излъчват голяма харизма. Конфликтите на темперамента при нея са много чести.

Този брой домове определено не е за крехките и плахите, но хората, които са свикнали да функционират под стрес и при по-нежен екстериор, имат голяма вътрешна сила. Важно е да поставите приоритети в живота си и да не пренебрегвате хората, които наистина се грижат за вас.

За да намалите негативното и да насърчите положителното въздействие, е добре да имате много свещи, цветя и стъклени декорации в дома. Домакините трябва да внимават за мигрена, депресивни мисли и проблеми с гръбначния стълб.

Къща номер пет

Това число символизира хармония, благоприятни мисли и емоции. Общителността се изразява в тази къща, хората я посещават, обменят информация и се смеят много. Солидарността и стабилността са основните благоприятни влияния на номер пет и собствениците на жилища обикновено са успешни както в личния живот, така и в средната и по-късна възраст и в бизнес живота.

Те изграждат щастието си бавно и целенасочено, но могат да преодолеят всички препятствия, ако се съсредоточат върху упорита работа. Лош аспект на номера е невнимание като забравяне на ключове, изключване на печки, ютии и подобни неща, което води до чести временни неудобства.

Добро допълнение, което ще засили положителното и ще намали негативното въздействие са металните предмети. От здравословните неудобства, домакините са най-застрашени от високо кръвно налягане и проблеми с чести инфекции на ушите, гърлото и носа.

Къща номер шест

Това число символизира решителност, твърдо отношение и крайност. Това е или хармонично място на изключителна тишина, или хаотичен дом с много викове и постоянни промени. По същия начин той може да бъде дом на интензивен раздор и отблъскване сред домакинството или интензивна любов и искрена връзка.

Малко вълшебно, числото шест работи, като извлича екстремни емоции от хората и работи добре при научаването на нови неща и отдадеността на хобита като готвене, фотография, компютърни науки или занаяти. В този дом хората са изключително креативни.

За засилване на положителното и намаляване на отрицателното въздействие на броя са добри жълти и светлозелени нюанси, както и създаване на голяма удобна всекидневна за събиране. Домакините трябва да обърнат внимание на здравето на своите зъби и кости.

Къща номер седем

Това число е символ на блян, въображение и бунт. Така седмицата предизвиква много духовност на своите жители, но също така емоции и уязвими места. Понякога домакините ще имат проблеми да отделят реалността от въображението, така че ще се открояват с възгледите си, които не отговарят на мнението на мнозинството.

Според някои интерпретации в домовете под този номер най-често се случват паранормални сцени и други необясними неща. Хората, които живеят в него, често се занимават с някаква артистична професия, имат домашни любимци и са големи перфекционисти.

Те са любящи по природа и често имат страстни, но противоречиви отношения. Щастието им в бизнеса е много променливо. Те трябва да избягват преувеличенията и всички пороци като цяло. Добре е да оборудвате дома с множество детайли в лилаво, които ще намалят негативното и ще засилят положителното въздействие на номера.

Къща номер осем

Това число е символ на уважение, стабилност и сила. Носи добра репутация, авторитет и дори слава на семейството, но и голямата отговорност, която те често носят към другите. Опитват се да угодят на всички, но с мярка, която да не застрашава тяхното благополучие и на това се научават едва на средна възраст.

Поради това по-младите членове на семейството могат да бъдат нещастни, но това е краткотрайно. Номер осем носи и уважение към традиционните ценности като семейство, приятелства, работа, любов… Въпреки стабилността си, този дом се нуждае от чести ремонти и членове на домакинството, които го поддържат добре, в противен случай могат да възникнат проблеми.

Интериорът често е в тъмни цветове, като за засилване на положителното въздействие е добре да внесете в дома много детайли и декорации, като картини и огледала. Най-големите здравословни проблеми са лошия имунитет и честите настинки и възпаления на пикочния мехур.

Къща номер девет

Това число е символ на големи разделения, което се отразява във физическия облик на дома с много стаи, различен декор във всеки и много различни темпераменти, живеещи под един покрив. На хората, които живеят в него, обикновено не им липсва инициативност в живота, те знаят какво искат и директно се стремят да го постигнат.

Мога да прибягвам различни трикове и измами по пътя, защото те имат едно много специално разбиране за човешкия морал. Това обаче не означава, че са лоши, а изключително находчиви. Обикновено са много успешни в работата и често са напрегнати вкъщи. Те обаче са свикнали да живеят под стрес, така че биха им било скучно при различни обстоятелства. Често в къщата могат да възникнат проблеми с отоплението, влажността и топлата вода.

Домакините трябва да се пазят от любовни проблеми, които могат да им донесат депресия, иначе са в добро здраве. За усилване на доброто и намаляване на лошото въздействие на номера е добре да свържете цялата къща в едно цяло с бели стени и детайли навсякъде.