Месечен хороскоп за септември: Близнаците ги очакват приятни промени, а Водолеите сбъднати желания!

59351
септември

През първия месец на есента Близнаците ще се разбират по-добре от всякога с другите. Така че не отлагайте сериозните разговори. Сега ще имате успех. Ще получите много необходима информация, която да ви помогне да решите следващите си стъпки. Неспокоен, но все пак приятен месец очаква Лъвовете. През септември най-важното е да слушате интуицията си. Послушайте я и вашите решения ще се окажат правилни.

Вижте какво вещае месечният хороскоп за септември 2022 г. за вашата зодия!

Овен

През септември Овните ще проявят изключителна упоритост и да постигнат това, което изглеждаше невъзможно. Вярно е, че по пътя към успеха понякога ще бъде трудно да се намери общ език с другите. Запомнете: целта не оправдава всички средства. Опитайте се да избягвате конфликти.

Втората половина на месеца ще донесе разрешаване на важни въпроси. В същото време можете да правите планове за бъдещето: вашите планове ще се сбъднат и ще ви осигурят много приятни моменти.

На любовния фронт Овните очакват затишие. Емоциите няма да кипят, а сърцето ще се свие в очакване на романтични приключения. Но това не е за дълго. Краят на септември обещава неочаквано запознанство, което може да прерасне в красива връзка.

Телец

Септември ще бъде пълен с вълнения, когато става дума за Телец. Трудно ще избягвате споровете и кавгите, а вие самите ще бъдете инициатор на много конфликти. Ако не се опитате да разберете другите и не сте толерантни, това може да ви струва скъпо по-късно.

До средата на месеца положителните тенденции ще започнат да се засилват. Ще имате късмет във всичките си начинания. През този период такива действия като преместване, създаване на семейство, покупка на недвижим имот ще бъдат успешни.

Звездите също ви подкрепят в пътуването ви. Възможни са финансови проблеми в края на септември. Най-небрежните представители на вашия знак могат да се натъкнат на рискови сделки. За да избегнете проблеми, следвайте старото правило: „Доверявай, но проверявай!“.

Близнаци

Звездите казват, че септември ще бъде много богат за Близнаците. Много ще зависи от вашия самоконтрол. Спазвайки го, можете да постигнете желания резултат.

През първия месец на есента Близнаците ще се разбират по-добре от всякога с другите. Така че не отлагайте сериозните разговори. Сега ще дадат плод. Ще получите много необходима информация, която да ви помогне да решите следващите си стъпки.

В края на месеца поемете инициативата в отношенията. Вашият избраник ще се съгласи и на най-щурите предложения. Други приятни промени са точно зад ъгъла: Септември е точното време да оставите миналото и да пристъпите към бъдещето.

Рак

Раците трудно ще се съсредоточат върху едно нещо. Ще има толкова много интересни неща наоколо, че няма да можете да спрете. Ако обаче се заемете с работата, ще трябва да коригирате не само своите грешки, но и чуждите.

През втората декада на месеца бъдете по-внимателни във финансовите въпроси. Проверете разходите си: може да са много повече от приходите ви. Отложете големите покупки.

В края на месеца вашата сродна душа ще ви насърчи да коригирате значително плановете си за бъдещето. Опитайте се да бъдете реалисти и не говорете за чужди фантазии. Не давайте ненужни обещания и бъдете честни, както винаги.

Лъв

Неспокоен, но все пак приятен месец очаква Лъвовете. През септември най-важното е да слушате интуицията си. Послушайте я и вашите решения ще се окажат правилни.

През втората декада на месеца Лъвовете лесно ще намерят общ език с тези, с които отдавна нямат връзка. Използвайте това време, за да преодолеете разрива в екипа и да създадете нови връзки.

Благодарение на вашата харизма ще можете да решавате много въпроси в неформална среда, без да ги повдигате пред шефовете си. В личен план засега няма промени. Вашите романтични звезди бяха отдавна закъснели.

Но септември ще бъде чудесно време за тези, които решат да променят имиджа си или да актуализират гардероба си. Експериментите с външния вид ще бъдат успешни и ще останете доволни.

Дева

За Девите септември обещава много по отношение на нови начала. Ще бъде трудно, но интересно. Така че не се колебайте да изтегляте нови проекти и случаи. Дори в началото да изглежда, че не работи, по-късно всичко ще върви гладко.

Има едно предупреждение – опитайте се да вземате собствени решения. Защото има много съветници и отговорността за стореното ще падне върху вас. Правилният път ще бъде вдъхновен от вашия опит и вътрешен глас.

В личния ви живот ви очакват събития, за които отдавна сте мечтали. Взаимоотношенията с любими хора, приятели и сродни души ще донесат само радост. Ще можете да почивате и на семейни събирания.

Везни

Везните ще трябва да правят сто неща едновременно през септември. Ще бъдете привлечени от миналото, очаровани от настоящето и готови за бъдещето. Звездите ви съветват да си поставяте цели: изберете това, от което се нуждаете тук и сега.

След като разберете това, напрежението ще спадне и животът ще стане много по-лесен. Много от вас ще имат възможност да се придвижат нагоре по служебната стълбица през този месец. Стари връзки и хора от миналото ще помогнат в това.

Не пренебрегвайте съветите на нови познати: те ще ви дадат възможност да видите пътека, която не сте забелязали. Като цяло месецът ще бъде много успешен. Проблеми могат да възникнат само при сключване на сделки. Бъдете внимателни, когато купувате имот и подписвате документи.

Скорпион

Септември за Скорпионите ще започне с по-малки събития. Дълго време няма да разберете защо това се случва точно сега с вас. Така че не пренебрегвайте случващото се. И най-незначителната дреболия може да достигне космически размери. Време е за смяна на кариерата.

Септември ще ви даде избор: черно или бяло, за или против, сега или никога. Съмнението ще ви следва през цялото това време. Въпреки това, след като вземете решение, можете лесно да отхвърлите алтернативите.

Финансовите дела на Скорпиона ще вървят гладко. Звездите обещават добри предложения, неочаквани бонуси, печалби. Краят на месеца ще е добър да превърнете хобито си в пари.

Стрелец

Най-важните събития за Стрелците ще се случат в началото на септември. През останалата част от месеца или ще пожънете награди, или ще разрешите проблеми. Звездите предупреждават, че решенията ще трябва да се вземат бързо. В същото време те трябва да бъдат обмислени и балансирани. Късметът ще е на страната на силните.

Вашите думи и действия ще привлекат много внимание. Не всеки ще бъде във възторг. За да предотвратите конфликти, не говорете твърде много и не давайте прибързани обещания.

Краят на месеца ще е относително спокоен. Това време е най-добре прекарано с близки и приятели, укрепвайки връзките и обръщайки внимание на нуждаещите се. Отделете няколко дни за отдих на открито. Това ще възстанови силите ви за нови постижения.

Козирог

Звездите от зодия Козирог се съветват да напуснат бързането и да бъдат спокойни за всичко, което се случва. Само в този случай месецът ще се развие добре. Събитията ще се променят твърде бързо и ако се опитате да направите всичко наведнъж, няма да постигнете нищо. Просто спри и изчакай.

Ситуацията ще се подобри и без вашето активно участие. Септември обещава на Козирозите интересни срещи и съдбовни запознанства. Дали ще бъде любов не е ясно, но започналата връзка може да стане силна и надеждна.

За романтично настроените представители на знака астролозите предвиждат лесен флирт и приятни забавления. През третата декада на месеца са възможни големи парични приходи. По-добре е да ги инвестирате в големи покупки. В противен случай парите ще се изплъзнат между пръстите ви.

Водолей

Септември за Водолеите ще бъде пълен с изненади, както приятни, така и не толкова. Ще има много повече грижи, отколкото сте предполагали. От друга страна, ще бъдете заети от различни събития и с удоволствие ще се втурнете в този поток от промени. Както и да е, септември ще донесе много интересни срещи, нови запознанства и шансове за промяна.

Този месец ще ви е достатъчно да мечтаете за нещо – и съдбата ще ви даде възможност да го преживеете. Помнете, че мисълта върши чудеса. Но в същото време внимавайте с желанията – те са склонни да се сбъдват.

В края на месеца интуицията ви ще ви помогне да изградите отношения с хора, с които не можете да установите контакт от дълго време. Използвайте това време, за да създадете нови приятели.

Риби

Септември носи период на предизвикателства. Мързелът и нежеланието за проява на инициатива могат да донесат загуби, както материални, така и духовни. Активността и инициативността ще дадат плод. В средата на месеца Рибите могат да получат много необичайни предложения за сътрудничество.

Не бързайте да отхвърляте нова възможност. Събитията могат да се окажат изключително обещаващи.

Краят на септември обещава неочаквани разходи. Те могат да бъдат свързани с непланирани покупки или спонтанни пътувания.