ЗОДИИ, които се обичат, но рядко остават заедно

220
зодии

Знаете ли какви слабости има всяка една от тезии зодии? Каним ви да разберете с представител на кое съзвездие не ви е писано да бъдете заедно (поне според звездите) …

Овен и Везни

Тази връзка е огромно изпитание за всяка една от зодиите. Сложността на Везните и сексуалността на Овена са напълно различни неща, но те се привличат много един към друг. Тези връзки бързо приключват, защото сложността, сдържаността и воденето на спокоен начин на живот дразнят Овена, който не може да се промени, въпреки усилията на Везните.

Телец и Скорпион

Въпреки че споровете и конфликтите в отношенията между тези знаци са неизбежни, изконното желание на Скорпиона за сексуално удоволствие бързо съблазнява нежния Телец. Телецът в една връзка е много пасивен, а Скорпионите не харесват това, което предизвиква кавги. Ето защо, за да се спаси една връзка, е необходимо да се пренесе страстта от спалнята в други аспекти на съвместния живот.

Близнаци и Стрелец

Когато Стрелец срещне Близнаци, химията между тях може да се види дори от птичи поглед. И въпросът тук е не само във физическото привличане, но и в психологическата връзка между тях. Те просто си пасват идеално.Но Близнаците не харесват вярата на Стрелец, че знае всичко по-добре от всеки друг. А Стрелецът в повечето случаи е вбесен от навика на Близнаците да клюкарстват.

Рак и Козирог

Тези два знака са обединени от мощта на Козирога и емоционалността и състраданието на Рака. Щастието и страстта на връзката между тях обаче могат да бъдат унищожени от голямата чувственост на Раците и периодичната студенина на Козирога. По принцип Козирог е много недоволен от независимостта на Рака.

Лъв и Водолей

Лъвът харесва фантазията на Водолея и факта, че се съобразява само със себе си. Лъвът е царят на този свят и един от най-великите му господари. Водолеят обича в Лъва неговата безгранична харизма. Само жаждата за внимание от Лъв може да навреди на връзката между тази двойка, това е което Водолея не може да търпи.

Дева и Риби

Противоположностите се привличат. Рибите не обичат рутината, но Девата обича реда и когато всичко върви по план. Те си помагат и се опитват да извлекат нещо ценно от живота си: Рибите се учат да организират, а Девите малко да се радват на живота. Трудно им е да бъдат на една вълна.

Това са: 3-те на желани женски зодии